Antalya-KEMER GÜLÇİN ERSOY Anaokulu Açıldı

Başbakan Recep Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde kurulan Toplumsal GelişimMerkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER) “Anasınıfsız Okul Kalmasın” projesi kapsamında hayırsever Mehmet Ersoy tarafından annesi Gülçin Ersoy adına yaptırılan anaokulunun açılış törenine, İçişleri Bakanı Muammer Güler’in eşi Neval Güler, Antalya ValisiSebahattin Öztürk’ün eşi Nihan Öztürk, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, TOGEMDERBaşkanı Saadet Gülbaran, Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, hayırsever Mehmet Ersoy, hayırseverin annesi Gülçin Ersoy ile protokol üyeleri, öğretmenöğrenci ve veliler katıldı.

Mutlu ve heyecanlıyız

Antalya Kemer’de yapılan Gülçin Ersoy Anaokulu’nun açılışında konuşan Saadet Gülbaran, TOGEMDER olarak Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde 2005 yılından bu yana TOGEMDER’in yaptıkları ve gelecekte yapacaklarıyla ilgili projelerini anlatırken, “Çocuklara eğitim hizmeti götürmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz” dedi. Gülbaran, TOGEMDER okul öncesi eğitim biriminin yapımına katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti.
İçişleri Bakanı Muammer Güler’in eşi Neval Güler de yeni açılan anaokulu için Saadet Gülbaran ve ve hayırsever Mehmet Ersoy’a eğitime yapmış oldukları tüm yatırımlar için teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından Neval Güler, Saadet Gülbaran’a ve hayırsever Mehmet Ersoy’a eğitime katkılarından dolayı plaketlerini takdim etti.