TOGEMDER KREŞ YIL SONU ETKİNLİĞİ
Togem-der kreş, düzenlediği etkinlik ile tüm yıl boyunca yaptıkları etkinlikleri aileleri ve katılan protokol üyeleri ile paylaştı.

TOGEMDER KREŞ YIL SONU ETKİNLİĞİ

2013-2014 Eğitim öğretim yılı başarı ile tamamlayan togemder kreş düzenlediği etkinlik ile tüm yıl boynca yaptıları etkinlikleri aileleri ve katılan protokol üyeleri ile paylaştı. Şuana kadar toplamda 116 öğrencimiz kreş eğitimi almıştır. Yaz okullarımız da ise toplamda 68 öğrencimiz eğitim almış olup bu yıl için 31 öğrencimizin kaydı yapılmıştır.

Kreş eğitimi alan öğrencilerimizin velilerine ise kurslarımız düzenlenmiştir.Yoksul ailelerden oluşan kadınları sosyal ve ekonomik hayata kazandırmak için başlatılan proje kapsamında; kadınlarımız konularında uzman kişilerce yetiştirildikten sonra 178 saatlik kursu başarıyla tamamlayıp, 88 hanımefendi Milli Eğitim Bakanlığı’ndan sertifika almaya hak kazanmıştır.

2014 Yaz Eğitim programı çercevesinde yaz okulu kayıtlarıda yapılmış olup öğrencilerimiz öğrenimlerine başlayacaklardır.