Halep için Uzat Elini
Eğer kurtulursa Halep'in çocukları, gözlerine bakacak yüzümüz olmasa da açalım kollarımızı, sımsıkı saralım onları...!

Togemder iki senedir savaşın soğuk yüzünden kaçıp gelen Suriyeli mazlum aileler için düzenlediği yardım kampanyalarına kışın bu soğuk günlerinde bir yenisini daha eklemek için kampanya startını verdi.

Kuşatma Altındaki Halep’ten çıkarak civar bölgelerdeki kamplara sığınmak zorunda kalan mazlum Suriyeli kardeşlerimize yardım edebilmek amacı ile Üsküdar Kızılay şubesi ve Üsküdar Belediyesi iş birliği ile "İnsanlık Ölmesin" sloganı İle TOGEMDER Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği organizasyonu Kapsamında ; Kışlık giyim (mont, kaban, bot vb., Konserve (Pişmiş), Gıda kolisi, Un, Pirinç, Süt, Makarna, Çocuk maması, Bayan hijyen malzemesi, Genel hijyen malzemesi, Mutfak kiti vb. ürünler toplandı. Toplanılan malzemeler 4 Ocak 2016 Tarihinde yola çıkacaktır.