Togemder İstanbul Gençlik Festivalinde

Togemder olarak bu yıl 3.sü düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’nde yerimizi aldık. 07.05.2018

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde kapılarını açan 3. İstanbul Gençlik Festivali’nin (İGF) açılışına; Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Gençlik Festivali Danışma Kurulu Başkanı Bilal Erdoğan, İGF Organizasyon Komitesi Başkanı Taha Ayhan ile binlerce genç katıldı.

Yenikapı Etkinlik Alanı’nı ve Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’ni dolduran gençler, İstanbul Gençlik Festivali’nin açılışına yoğun ilgi gösterdi. Stantlarda sunulan eğlenceli aktivitelere büyük ilgi gösteren gençler, başarı hikayelerini paylaşan kariyer sahibi konuşmacıların sohbetlerini dinledi.

Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olan İstanbul Gençlik Festivali (İGF), 50 bin metrekarelik açık ve 9 bin metrekarelik kapalı alanda, gençlerin eğlenecekleri, vizyon kazanacakları, kendilerini ifade edecekleri, ilk kez deneyimleyecekleri etkinliklere ev sahipliği yaptı. İstanbul Gençlik Festivali’nde; eğlenceli konserler, teknolojik yenilikler, kültür ve sanat etkinlikleri, söyleşiler, sosyal sorumluluk projeleri, spor ve e-spor turnuvaları düzenlendi. Festival kapsamında; Murat Boz, Teoman, Fatma Turgut, Berkay, Cem Belevi, Evrencan Gündüz, Oğuzhan Koç, Gripin gibi sanatçılar konser verdi.

Togemder, Paşam ve Parla standlarımızla İstanbul Gençlik Festivalinde yerimizi aldık